Funda Groningen
Beoordeling: 8,7

Whatsapp BoekholtContact Boekholt 050 - 311 46 46

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies

Dé verkoopmakelaar van Groningen

Wilt u uw woning verkopen en bent op zoek naar een makelaar? Bij Boekholt & partners vindt u wat u nodig heeft: een gedegen, betrouwbare makelaar die weet hoe de markt in elkaar zit. 

Voordat u gaat verkopen, wilt u natuurlijk weten wat uw woning waard is. Onze makelaars zoeken van tevoren alles uit over uw huis. Deze kosteloze analyse is de basis van een helder en onderbouwd prijsadvies. Een goed geïnformeerd en gemotiveerd team van ervaren makelaars zorgt daarna voor een succesvolle verkoop volgens uw wensen. Wilt u weten wat uw huis kan gaan opleveren? Vul onderstaande formulier in voor een gratis waardebepaling. 

Wat is mijn huis waard?

Verkoopmakelaar Groningen

Wat wij bieden

Nieuw: 3D woonvideo's

Als u uw woning verkoopt via Boekholt & partners, dan kunt u rekenen op een vooruitstrevende manier van woningpresentatie. Dit levert serieuze kijkers op! Bent u nieuwsgierig geworden? Hier vindt u een voorbeeld hoe uw huis in beeld gebracht kan worden. Wilt u meer weten, maak dan een afspraak met één van onze makelaars.

De 10 meest gestelde vragen over het verkopen van een woning

Wat doen wij anders?

De makelaar in Groningen die verkoopt!

Zoekt u de beste koper voor uw huis? Wilt u een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst? Een zo kort mogelijke verkooptijd? Of zoveel mogelijk van alles? Boekholt & partners makelaardij scoort op alle onderdelen hoog.

Als verkoopmakelaars zijn we actief in en om de stad Groningen. In 2016 verkochten we zo’n 400 woningen. In 2017 slaagden we erin om meer dan 400 huizen aan te kopen en te verkopen.

De huizenmarkt is geen loterij. U kunt het geluk een stevig handje helpen door te kiezen voor de juiste makelaar. De werkwijze waarmee Boekholt & partners makelaardij huizen verkoopt, is bewezen succesvol.

Wilt u weten wat de verkoopkansen van uw woning zijn?

Maak een afspraak

Niels Boekholt

Wat klanten zeggen

Boekholt beoordeling

“Ons huis was anders dan andere. Dat vraagt van de verkoopmakelaar de nodige creativiteit. Bij Niels van Diepenbeek merkten we direct de drive om het beste resultaat te behalen. Binnen een maand vond hij een koper voor ons huis. Hoe het hem gelukt is, weten we niet. Geluk kun je kennelijk ook afdwingen.”

- Fam. Wesselink uit Groningen

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

 

Kom in contact

Partners

Wij werken samen met:

NVM   Funda

Informatie

Unieke samenwerking
Succesvol verkoopsysteem
Nieuwbouwwoningen in Groningen
Hypotheken
Veelgestelde vragen

Social

Bekijk ons op social media

Boekholt facebook    Boekholt & Partners Instagram

Contact

Boekholt & partners makelaardij
Damsterdiep 34
9711 SL Groningen

T: 050 - 311 46 46
info@boekholt-partners.nl

WhatsApp: 050 - 311 46 46

Wat is mijn huis waard?