WhatsApp
ben-s.nlboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheerscherp financieel advies

 

Neem contact met ons op

U kunt langskomen, bellen, appen, mailen of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op. 

Boekholt & partners makelaardij
Suikerlaan 25
9743 DA Groningen
T: 050-311 46 46
E: info@boekholt-partners.nl
Wij zijn ook te bereiken op WhatsApp via ons nummer: 050 - 313 30 00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 9:00 tot 17:30 uur
Zaterdag en 's avonds op afspraak

Contactformulier 

 

 

Route

Fiets

Vanuit de stad volgt u het Hoendiep. Aan het einde van het Hoendiep gaat u over het spoor, en onder het viaduct rechtdoor. U neemt de eerste afslag links (na de Macdonalds) de Energieweg op. Daar rijdt u rechtdoor, totdat u bij de brug over het water bent. U ziet ons felblauwe containerkantoor (Citylab) direct rechts aan het einde van de fietsbrug. 

Auto

Vanaf Ring West, afslag Hoendiep: bij de zuidelijke rotonde kunt u Het Suiker Terrein oprijden. U rijd op de rode flats af, gaat daar links de bocht om en rijd vervolgens recht op de fabriek af. U ziet ons felblauwe containerkantoor (Citylab) direct rechts van de fabriek. 

Let op: We hebben recentelijk een nieuw adres, die nog niet bij alle navigatiesystemen bekend is. Pakt uw navigatie ons adres niet? Gebruik dan de onderstaande coördinaten.

Coördinaten voor navigatie: 53°12'40.5"N 6°32'36.4"E

Openbaar vervoer

Vanaf CS of Zuiderdiep: Buslijn 8 (stadsbus) of lijn 39 richting Surhuisterveen. Uitstappen bij halte Hoendiep/Meubelboulevard. Loop naar de Energieweg, en dan naar de brug over het water. U ziet ons felblauwe containerkantoor (Citylab) direct rechts aan het einde van de fietsbrug. 

Klanten beoordelen

9,3

Bekijk alle referenties

 

 

Partners in wonen: