Funda Groningen
Beoordeling: 8,7

Whatsapp BoekholtContact Boekholt 050 - 311 46 46

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies

Boekholt & partners: uw aankoopmakelaar

Wilt u een huis kopen in Groningen? 

Groningen is een gewilde woonstad, waardoor het soms lastig is het huis van uw dromen te vinden. Door een aankoopmakelaar in te schakelen, heeft u meer kans om ertussen te komen en wordt uw bod sneller serieus genomen. De aankoopmakelaars van Boekholt & partners makelaardij kennen de markt en weten waar kansen liggen. In samenspraak met u ontwikkelen zij een doordachte aankoopstrategie. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt voor uw droomhuis. Dankzij de samenwerking met onze onafhankelijke financiële adviseur weet u ook direct of de maandelijkse hypotheeklasten betaalbaar blijven. 

Wilt u een aankoopmakelaar inschakelen? Maak een afspraak via onderstaande button!

Maak een afspraak

Huis kopen in Groningien

Wat bieden wij?

Financiële zekerheid

Uw hypotheek, financiële planning of verzekeringen goed regelen? Wij brengen u graag in contact met een onafhankelijk financieel adviseur voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wat doen wij anders?

Een koopwoning in Groningen een behoorlijk toekomstzekere investering. Belangrijk is wel dat u een verstandige aankoop doet. Waar is het goed wonen? Is een huis het prijskaartje waard? Hoeveel rek zit er in de vraagprijs? Wij kennen de markt en weten waar kansen liggen. Wij ontwikkelen een doordachte aankoopstrategie in samenspraak met u. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt. 

Bij uw woningaankoop in Groningen begeleiden en ontzorgen we u van begin tot eind. Vanaf de eerste bezichtiging tot en met de overdracht bij de notaris en daarna. We doen actief onderzoek naar eventuele juridische addertjes onder het gras en bouwkundige gebreken. Bij twijfel laten we de hele woning binnenstebuiten keren. Door onze grondige aanpak helpen we financiële verrassingen achteraf uit te sluiten. De aankoopmethode van Boekholt & partners makelaardij is er een die zich zelf terugbetaalt.

Wilt u een huis kopen in Groningen? De eerste bezichtiging is gratis.

Maak een afspraak

Aankoopmakelaar Groningen

Wat klanten zeggen

Boekholt beoordeling

“Ons huis was anders dan andere. Dat vraagt van de verkoopmakelaar de nodige creativiteit. Bij Niels van Diepenbeek merkten we direct de drive om het beste resultaat te behalen. Binnen een maand vond hij een koper voor ons huis. Hoe het hem gelukt is, weten we niet. Geluk kun je kennelijk ook afdwingen.”

- Fam. Wesselink uit Groningen

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

 

Kom in contact

Partners

Wij werken samen met:

NVM   Funda

Informatie

Unieke samenwerking
Succesvol verkoopsysteem
Nieuwbouwwoningen in Groningen
Hypotheken
Veelgestelde vragen

Social

Bekijk ons op social media

Boekholt facebook    Boekholt & Partners Instagram

Contact

Boekholt & partners makelaardij
Damsterdiep 34
9711 SL Groningen

T: 050 - 311 46 46
info@boekholt-partners.nl

WhatsApp: 050 - 311 46 46

Wat is mijn huis waard?