WhatsApp
ben-s.nlboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheerscherp financieel advies

Dé verkoopmakelaar van Groningen

Wilt u uw woning verkopen en bent op zoek naar een makelaar? Bij Boekholt & partners vindt u wat u nodig heeft: een gedegen, betrouwbare verkoopmakelaar die weet hoe de markt in elkaar zit. 

De huizenmarkt in Groningen is momenteel gunstig en daarom spelen veel mensen met de gedachte hun huis te verkopen.Voordat u gaat verkopen, wilt u natuurlijk weten wat uw woning waard is. Een van onze verkoopmakelaars komt bij u thuis langs en neemt uw huis op. Deze kosteloze analyse is de basis van een helder en onderbouwd prijsadvies.

Wilt u weten wat uw huis gaat opleveren?

Vul onderstaande formulier in voor een gratis & vrijblijvende waardebepaling. 

 

Huis verkopen in Groningen

Wat is het juiste moment om uw huis in de verkoop te zetten? Hoe pakt u bezichtigingen aan en onderhandelt u over de prijs? Bij het verkopen van een huis komt veel kijken. De verkoopmakelaars van Boekholt & partners makelaardij helpen u graag bij:

Kortom, we nemen u alles uit handen. U regelt alles snel en voordelig onder één dak. 

Contact

Nieuw: 3D woonvideo's

Als u uw woning verkoopt via Boekholt & partners, dan kunt u rekenen op een vooruitstrevende manier van woningpresentatie. Dit levert serieuze kijkers op! Bent u nieuwsgierig geworden? Hier vindt u een voorbeelden van hoe uw huis in beeld gebracht kan worden: 

Verkooppresentatie

 

Klanten beoordelen

9,3

Bekijk alle referenties

 

 

Partners in wonen: